een project van:

De magie van storytelling

Storytelling is een beproefd recept om de beleving voor de kinderen nóg sterker te maken. Door binnen te stappen in de fantasiewereld van het kind en kinderen bij het verhaal te betrekken, vergroten we niet alleen het fungehalte, maar ook de interactie met en tussen de kinderen evenals hun motivatie. Bovendien helpt het bij het aanleren van de verschillende voetbalskills, stimuleert het de creativiteit en de verbeelding van de kinderen, bevordert het de sociale en communicatieve vaardigheden (samenwerken, communiceren, vragen stellen, enz.) en versterkt het ook het inlevingsvermogen.

Het avontuur van de magische stuifbal​

Het avontuur van bijtjes Kazzandra en Zzeno is de rode draad doorheen de eerste drie instuiftrainingen! Ga met hen op pad en leer hoe zij met behulp van de magische stuifbal beter leren voetballen en maak net als hen je voetbaldroom waar. Laat je onderdompelen in een fantasiewereld waar je zelf deel van uitmaakt. Kom er bij!

Start met voetbal zoals Zzeno en Kazzandra

Ze gebruiken de twee grote zonnebloemen als doel. “En nu eentje met volle angelkracht”, schreeuwt Zzeno het uit, terwijl hij een enorme aanloop neemt. KNAL! Maar o jee, véél te hard! De bal zwiept hoog over de zonnebloemen. Heel diep het bos in.

“Kom, we gaan hem meteen zzzoeken”, roept Kazzandra. Maar dat blijkt niet zo eenvoudig. Het bos staat vol met grote struiken en oude bomen. Door de felle wind bewegen ze dreigend heen en weer. “Pas op!”, gilt Zzeno. Een dikke tak valt naar beneden. Kazzandra kan ze nog net ontwijken.

Vinden ze hun bal ooit nog terug?

Doe mee!

Is je nieuwsgierigheid naar het verhaal van Zzeno en Kazzandra geprikkeld, dan is het tijd om je zoon of dochter in te schrijven voor de instuiftrainingen bij de club van je keuze. Klik hieronder om een deelnemende club te vinden.